www.kimnilssonracing.se
Valutor:
skor dam,kläder dam,t shirt dam,jackor dam,sneakers dam,stövlar dam
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Leveransinformation

Alla produkter, om möjligt, kommer att skickas till dig nästa arbetsdag, med förbehåll för kreditklarering, adressverifiering och tillgång till varor. Ibland kan vi behöva göra ytterligare kontroller på din betalnings- eller adressinformation som kan fördröja din beställning. Därför ber vi dig att du tillåter tre till fem arbetsdagar, när din beställning har godkänts, för att den ska skickas. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar efter att du har beställt om det finns en fördröjning eller varorna är slut i lager.

Shippping Guide

• 1. Vi levererar din beställning av Parcel Force - Worldwide Express Mail Service (Order Tracking).

• Ordren skickas vanligtvis inom 12-48 timmar från orderdatumet. När varorna har skickats kommer vi att ge dig ett spårningsnummer för att spåra online direkt. Om du fortfarande har några frågor, kontakta oss via livechatt eller e-post.

• Leveranserna tar vanligen 3-5 arbetsdagar att anlända.

• 4. Frakten debiterar dig 9,99 kr per beställning, som omvandlas till lokal valuta baserat på ditt val. Vi erbjuder fast fraktkostnad för varje enskild beställning som automatiskt läggs till i totalumman när du skickar betalning, oavsett hur många varor som köps.

• 5. Vi kan inte leverera din beställning till en P.O. Boxadress, så var noga med att ge oss en gatuadress.

Returpolicy

avkastning

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Alla beställda föremål här ligger nära ordet här "vad du ser på vår hemsida är vad du får om 7 dagar". Innan du får en enkel utbytes- och returpolicy måste du kontakta oss med returleveransadressen innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. d.v.s. inte slitna, förändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer här. Vi lovar dig om rätt orderpaket. Så om du returnerar rätt artiklar för återbetalning, är alla återbetalade varor föremål för en del av återbetalningsavgift och bank provision. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Vi täcker inte fraktkostnaden för retur av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser. Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi mailar till dig efter att du fått vår feedback här!

utbyten

Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 7 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet om det är vårt fel. Vänligen kontakta oss med ditt beställningsnummer och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta ut varor till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning enligt returpolicy och placera en ny order för den stil du föredrar.
Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick. d.v.s. inte slitna, förändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returportot och för frakt och hanteringskostnader för att skicka ut de utbytta föremålen tillbaka till dig. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

tillbaka